DE KUNSTENAARS

Onderstaand zijn de portofolio's te zien van de kunstenaars die participeren in onze evenementen. 

Lily Wang

Lily kwam in 2002 naar Nederland om te studeren aan de Universiteit Utrecht, waar ze een master Biomedische scheikunde volgde. Na haar studie vond ze haar eerste baan bij een instituut dat zich bezighoudt met wetenschappelijk onderzoek naar kanker. Later maakte Lily een carrièreswitch naar de zakelijke wereld.

Read more »

Betty Alink

De veelzijdigheid van Betty Alink uit zich in diverse kunstvormen: schilderen, fotografie en tekenen. Onder het mom van "Er is altijd wat te doen" is er meestal wel een lopend project. Bij Academie Renshof heeft Betty zich bekwaamd in 17de eeuwse schildertechnieken. Haar schilderijen en tekeningen hebben vaak een zekere 'twist' waardoor het net even anders is. Naast vrij werk zijn er thematische exposities waar iets speciaals voor gemaakt wordt en uiteraard werken in opdracht.

Read more »

Len Samsom

Len Samsom, Al jarenlang ben ik enthousiast aan het schilderen. Volg lessen bij Academie Renshof in de 17de eeuwse schildertechnieken. Zoals de oude grootmeesters met vele dunne laagjes om mooi licht en diepte in de schilderijen te krijgen. 

Read more »

Gonny Wagner

Mijn naam is Gonny Wagner, Ik schilder na vele omzwervingen het meest met olieverf in oude schildertechnieken toegepast op nieuwe onderwerpen. Kernwoorden zijn licht, donker, koud, warm en contrast. Gebruikmakend van olieverf, paneel of doek in zwarte lijsten. Werken zijn divers: stillevens markante verlaten gebouwen, naakten en portretten. Vaak geschilderd in bruine zachte tinten, maar ook in kleur.

Read more »

Bert Weening

Mijn naam is Bert Weening, geboren op 22 juni 1970 in Enschede. Ik woon in de Flevolandse polder. In 2014 ben ik gestart met schilderen. Tegen het einde van 2016 ben ik gestart met de kunstacademie voor 17e eeuwse schildertechnieken, Academie Renshof. 

Read more »